25 Март 2012
102825
Тайландско пиле с кашу
Пилешка супа със спагети и омлет
Пилешка тайландска супа
Супа с тофу и соеви кълнове
Оризови спагети със смокини и раци
Пикантни гъби в кокосово мляко
Скариди в кокосово мляко с ананас
Свинско с праскови и карамелизиран грах
Тайландска супа от скариди
Тилапия в тайландски сос
Тайландска кокосова супа със скариди
Пиле по тайландски с ориз
Пилешка тайландска супа
* 250 г пилешко месо
* 1 л. пилешки бульон
* 75 г кокосова сметана
* 1 зелен лук
* 2 скилидки чесън
* 1 с.л. ребен сос
* 2 с.л. червен пипер
* лют червен пипер
Пилешкото месо (250 г) се запържва с чесъна (2 скилидки) докато получи златиста коричка.
Пилешкият бульон (1 л.) се загрява и се смесва със кокосовата сметана (75 г). Добавя се към пилето и се оставя да къкри половин час. Добавя се ребения сос (1 с.л.), червен пипер (2 с.л.) и по желание лют пипер. Добавя се нарязаният наситно зелен лук (1 бр) и се овкусява със сол и пипер.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари