25 Март 2012
102825
Тайландско пиле с кашу
Пилешка супа със спагети и омлет
Пилешка тайландска супа
Супа с тофу и соеви кълнове
Оризови спагети със смокини и раци
Пикантни гъби в кокосово мляко
Скариди в кокосово мляко с ананас
Свинско с праскови и карамелизиран грах
Тайландска супа от скариди
Тилапия в тайландски сос
Тайландска кокосова супа със скариди
Пиле по тайландски с ориз
Свинско с праскови и карамелизиран грах
* 900 г свинско контрафиле
* 300 г праскови от компот
* 400 г грах
* 3 с.л. масло
* 4 с.л. зехтин за намазняване
* стръкове мащерка или кълнове за украса
* праскови от компот за украса
Филето се реже на порционни парчета, натрива се с намачканите праскови и маслото и се запържва в намазнен със зехтина тиган за 3-4 минути от всяка страна. Пече се в сгорещена до 200 С фурна 13 минути и се разпределя на порции в затоплени чинии. Граха се бланшира и се добавя към свинското. Ястието се украсява с мащерка и с парчета плодове от компота.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари