25 Юни 2012
790609
Чушки със сирене и яйца
Спанак с ориз
Скумрия в пергамент
Тиквички на фурна
Филе с пикантен сос
Шишчета от дебърцини
Шницел с гъби
Яйца на очи с гъби
Яйца по панагюрски
Филе с пикантен сос
600 г филе (свинско или телешко), 5-6 лъжици мазнина, 1/2 чаша вино, парче целина, 1 морков, 2 глави лук, 1 чаша доматен сок (настъргани домати), 1/2 чаша бульон, 8 печурки, 1 лъжичка червен пипер, 1 дафинов лист, няколко зърна черен пипер, 10-12 малки лукчета, брашно, сол.
Нарязаното на филийки месооваляйте в брашно и го сложете в затоплената мазнина (в тенджерата под налягане). Задушете го 3-4 мин и прибавете ситно нарязаните лук, морков и целина, червения пипер и залейте с виното. Като се поизпари, прибавете доматения сок, бульона (вода), обелените лукчета, гъбите, дафиновия лист, черния пипер, сол на вкус. Затворете тенджерата и варете 20 мин. Поднесете ястието със сварен ориз или картофи.
Бърза кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари