25 Юни 2012
790609
Чушки със сирене и яйца
Спанак с ориз
Скумрия в пергамент
Тиквички на фурна
Филе с пикантен сос
Шишчета от дебърцини
Шницел с гъби
Яйца на очи с гъби
Яйца по панагюрски
Яйца по панагюрски
10 яйца, 100 г краве масло, 500 г кисело мляко, 150 г сирене, 1 супена лъжица оцет, чесън, червен пипер и сол на вкус.
Във вряща подсолена и подкиселена с оцета вода се варят до забулване яйцата. Киселото мляко се подправя със счукания чесън и сол, разбърква се с настърганото сирене и се разпределя в 5 чинии. Отгоре се поставят по 2 забулени яйца, поръсват се с червен пипер и се поливат с разтопеното масло. Ястието се поднася веднага след приготвянето му.
Бърза кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари