25 Юни 2012
790609
Чушки със сирене и яйца
Спанак с ориз
Скумрия в пергамент
Тиквички на фурна
Филе с пикантен сос
Шишчета от дебърцини
Шницел с гъби
Яйца на очи с гъби
Яйца по панагюрски
Яйца на очи с гъби
10 яйца, 500 г гъби, 125 г (1 пакетче) краве масло, 50 г кашкавал, 1 кафена чашка вода, черен пипер и сол на вкус.
Гъбите се измиват и се нарязват на тънки филийки, поставят се в подходяща тавичка или в електрическа тенджера заедно с маслото и водата, посоляват се леко и се задушават до омекване. Поръсват се с настъргания кашкавал и на повърхността им се правят 10 вдлъбнатини, в които се счупват от ниско яйцата (внимава се да не се разкъса жълтъкът). Поръсват се с черен пипер и сол и се запичат до втвърдяване на белтъка.
Бърза кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари