18 Март 2012
102586
Агнешкото е един от най-старите постоянни източници на висококачествен протеин в човешката диета. Изненадващо е колко рядко го консумира модерният градски човек, но и това има своите чисто вкусови причини.
Ако искате бедно на мазнини и богато на белтък месце от агне - котлетите от приребрената част на животното са най-добрият вариант, в случай че мазнината е добре отделена при транжирането на месото. За любителите на по-мазните меса - месцето между агнешките ребърца е най-вкусният избор. Филето от слабините на агнето е "златната среда" между мазнини и протеин.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари