18 Март 2012
102580
Агнешко с дреболии
Агнешко в гърне
Агнешко с картофи
Градинарска яхния с агнешко
Агнешко с ориз
Агнешко с гъби
Агнешко в гювеч
Агнешко във фолио
Агнешко с лук
Манастирски гювеч с агнешко
Агнешко с гъби
* 1.5 кг агнешко месо
* 4 бр. гъби печурки
* 3-4 с.л. олио
* 10-15 зърна черен пипер
* 2 с.л. брашно
* 1 ч.л. куркума
* по 1 щипка мащерка и майорана
* 1 ч.л. чесън на прах
* 1 клонка девесил, нарязан
* листата на 1 стрък джоджен, нарязани
Месото се нарязва на порции, които се овалват в смес от размитото с вода брашно и подправките. Нарежда се в тава, поръсва се с олиото и се долива около 1 и 1/2 ч.ч. вода. Покрива се с фолио и се пече в загрята фурна на 180 С. След 1 час и 40 минути се слагат нарязаните печурки и се пече още около 30 минути. После фолиото се маха и месото се дозапича за 10 минути до зачервяване. Сервира се с картофи, ориз или друга гарнитура по избор.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари