18 Март 2012
102580
Агнешко с дреболии
Агнешко в гърне
Агнешко с картофи
Градинарска яхния с агнешко
Агнешко с ориз
Агнешко с гъби
Агнешко в гювеч
Агнешко във фолио
Агнешко с лук
Манастирски гювеч с агнешко
Агнешко с ориз
* 1-1.5 кг агнешко месо
* 125 г масло
* 1 ч.ч. ориз
* червен пипер
* черен пипер
* сол
* 200 г пресни гъби печурки
* 1 връзка девисил
Месото се нарязва на порции и се овалва с разтопено масло, червен пипер, черен пипер и сол. Слага се в тава, долива се 1 - 1 и 1/2 ч.ч. с вода. Покрива се с намокрена и посолена амбалажна хартия или с готварско фолио. Амбалажната хартия се завързва по периферията на тавата с намокрен осолен конец. Пече се около 2 - 2 и 1/2 часа. След изпичането месото се отделя в тенджерка с капак. В соса който е останал в тавата се добавя ориза, нарязаните гъби, нарязаният девесил и се долива вода. Разбърква се добре и се запича. Сервира се на порции печено агнешко с коричка и ориз.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари