18 Март 2012
102728
Агнешко с дреболии
Агнешко в гърне
Агнешко с картофи
Градинарска яхния с агнешко
Агнешко с ориз
Агнешко с гъби
Агнешко в гювеч
Агнешко във фолио
Агнешко с лук
Манастирски гювеч с агнешко
Агнешко във фолио
* 500 г агнешки дреболии
* 1 бр. агнешка плешка
* 3 връзки зелен лук
* 1 ч.ч. ориз
* сол, червен пипер
* черен пипер
* джоджен
* 1 връзка магданоз
* 150 мл олио
* 125 г масло
Дреболиите се сваряват и се нарязват на дребно. Задушава се в олио зеления лук, добавя се ориза и дреболиите, сол, налива се 2 ч.ч. бульон. След като набъбне ориза се прибавят подправките. Измитата агнешка плешка, с отворен джоб се осолява отвътре. Пълни се с готовата плънка и се зашива с конец. Поставя се в тава и се намазва с разтопеното масло и червен пипер. Налива се 300 мл от бульона и се покрива с фолио. Пече се на 180 С за около 3 часа.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари