18 Март 2012
102728
Агнешко с дреболии
Агнешко в гърне
Агнешко с картофи
Градинарска яхния с агнешко
Агнешко с ориз
Агнешко с гъби
Агнешко в гювеч
Агнешко във фолио
Агнешко с лук
Манастирски гювеч с агнешко
Агнешко с картофи
* 1.5 кг агнешко месо
* 1 кг пресни малки картофи
* 4-5 бр. моркови
* сол, черен пипер, червен пипер
* 2-3 клончета девесил
* олио
В намаслен гювеч се слагат порциите месо, предварително овкусени със сол и пипер. Налива се чаша вода и се пече час и половина. Добавят се посолени обелените цели картофки, нарязаните на едро моркови и девесила. Долива се още малко вода и се поръсва с олио. Пече се още около 30 минути.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари