18 Март 2012
102589
Агнешко с дреболии
Агнешко в гърне
Агнешко с картофи
Градинарска яхния с агнешко
Агнешко с ориз
Агнешко с гъби
Агнешко в гювеч
Агнешко във фолио
Агнешко с лук
Манастирски гювеч с агнешко
Агнешко в гърне
* 1 кг агнешко месо
* 2 връзки зелен лук
* 500 г пресни малки картофи
* 200 г моркови
* 300 г гъби
* 3 бр. зелени чушки
* 1-2 скилидки чесън
* сол
* черен пипер
* 500 г кисело мляко
* червен пипер
Измива се и се нарязва агнешкото месо. Зеления лук, морковите, гъбите и чушките се нарязват, само картофите остават цели. Всички продукти се нареждат в гърнето, поставя се чесъна и подправките, залива се с вода и олио. Слага се в не загрята фурна и се пече на 250 С. Когато е месото е почти готово се залива с киселото мляко и се запича.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари