18 Март 2012
102728
Агнешко с дреболии
Агнешко в гърне
Агнешко с картофи
Градинарска яхния с агнешко
Агнешко с ориз
Агнешко с гъби
Агнешко в гювеч
Агнешко във фолио
Агнешко с лук
Манастирски гювеч с агнешко
Агнешко с лук
* 1 кг агнешко месо
* 3 стръка зелен лук
* 5 с.л. олио
* 2 ч.л. червен пипер
* 2 ч.л. черен пипер
* 1 с.л. сол
Месото се нарязва на порции и се потапя в смес от олиото, солта, червения и черния пипер и 1 чаша вода. Порциите се нареждат в тавичка и отгоре се посипва нарязания зелен лук. Долива се чаша вода, покрива се с фолио и се пече в загрята фурна го готовност (приблизително 2-3 часа).
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари