11 Април 2012
228489
Великденски курабийки
Пухкав козунак
Великденски пиленца
Великденски козунак
Лесен козунак
Великденска пита
Торта Великден
Козуначени пиленца
Великденски яйчени пиленца
Шарен козунак
Козуначено руло
Великденска салата
Празнично агне
Великденски сладкиш
Агнешки ребърца рецепта
Великденски хляб рецепта
Великденска салата
1 бр. голяма маруля
1 бр. краставица
1 връзка репички
2 стръка пресен лук
2 стръка пресен чесън
4 бр. яйца
зехтин
оцет
сол
Краставиците, лукът, чесънът и репичките се нарязват на кръгчета. Марулята се накъсва. Внимателно се разбъркват всички зеленчуци в голяма купа. Обелените твърдо сварени яйца се нарязват на кръгчета. В отделна чаша се разбъркват оцетът, зехтинът и солта и с тях се полива салатата. Разбърква се добре и върху нея се подреждат яйцата.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари