Великденски ястия рецепти

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Великденски яйчени пиленца
228477

Великденски яйчени пиленца

твърдо сварени яйца
броколи
маслини с чушка
зелен лук или стар лук
майонеза
сол
сирене
черен пипер


Яйцата се отрязват откъм върха на зиг-заг и се изважда жълтъка. Към него се прибавят сиренето, майонезата, черния пипер и нарязания се на ситно лук. Всичко се обърква много добре. С тази смес се пълни долната част на яйцата. Отгоре се слага капачето. От маслинките се отрязват кръгчета и се слагат за очички. За човчица може да се сложи малко парченце домат. Броколите се сваряват в подсолена вода. Слагат се в подходяща чиния (те са тревичката на пиленцата) и отгоре се подреждат пиленцата.
 

1 2 3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14 15 16
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft