11 Април 2012
228477
Великденски курабийки
Пухкав козунак
Великденски пиленца
Великденски козунак
Лесен козунак
Великденска пита
Торта Великден
Козуначени пиленца
Великденски яйчени пиленца
Шарен козунак
Козуначено руло
Великденска салата
Празнично агне
Великденски сладкиш
Агнешки ребърца рецепта
Великденски хляб рецепта
Великденски курабийки
3 ч.ч. брашно
1 ч.ч. захар
1 ч.ч. кисело мляко
1 ч.л. равна сода бикарбонат
4 с.л. олио
1 ванилия
смлени орехи за овалване
Содата се гаси в кисело мляко, прибавя се към захарта добавят се и останалите продукти и се омесва меко тесто. Пръстите на ръцете се топят в олио (за да не лепне тестото) и се оформят топчета, овалват се в орехите и се пекат. Печенето става в намаслена и набрашнена тава до порозовяване. По желание може да се овалят не в орехи, а в кристална захар.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари