11 Април 2012
228477
Великденски курабийки
Пухкав козунак
Великденски пиленца
Великденски козунак
Лесен козунак
Великденска пита
Торта Великден
Козуначени пиленца
Великденски яйчени пиленца
Шарен козунак
Козуначено руло
Великденска салата
Празнично агне
Великденски сладкиш
Агнешки ребърца рецепта
Великденски хляб рецепта
Агнешки ребърца рецепта
1 кг агнешки ребърца
8 скилидки чесън
масло
сол
черен пипер
4 тънки резена шунка
Агнешките ребърца се нарязват на порции и с остър нож се правят разрези около всяко ребърце, без да се разрязва докрай. Натриват се със сол и черен пипер и се шпиковат с чесън. Намазват се с масло и се свиват на кръг като корона. Увиват се с шунка, която се закрепва с клечки за зъби или се зашива. Короната се поставя изправена на решетката на скарата и се изпича до готовност. При поднасяне в центъра на коронката по желание може да се сложи зелена салата.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари