11 Април 2012
228501
Великденски курабийки
Пухкав козунак
Великденски пиленца
Великденски козунак
Лесен козунак
Великденска пита
Торта Великден
Козуначени пиленца
Великденски яйчени пиленца
Шарен козунак
Козуначено руло
Великденска салата
Празнично агне
Великденски сладкиш
Агнешки ребърца рецепта
Великденски хляб рецепта
Празнично агне
1 бр. агне
1 кг агнешки дреболии
3 връзки зелен лук
300 г орехи
500 г гъби
1 ч.ч. олио
магданоз, мащерка, сол, червен пипер, черен пипер, кимион
1 кг брашно
Агнето се почиства и обтрива със сол, червен пипер и олио отвътре и отвънка. Дреболиите се сваряват в подсолена вода и се нарязват на дребно. Задушават се зеления лук и гъбите, нарязани на дребно, заедно с подправките и ореховите ядки. С получената смес се пълни агнето и се зашива. От брашното, солта и малко вода се замесва тесто, което се разточва дебела кора. С нея се увива агнето и се пече цяла нощ на слаба фурна на сутринта е готово. Затова се приготвя от предния ден.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари