11 Април 2012
228509
Великденски курабийки
Пухкав козунак
Великденски пиленца
Великденски козунак
Лесен козунак
Великденска пита
Торта Великден
Козуначени пиленца
Великденски яйчени пиленца
Шарен козунак
Козуначено руло
Великденска салата
Празнично агне
Великденски сладкиш
Агнешки ребърца рецепта
Великденски хляб рецепта
Торта Великден
1 бр. козунак (формата е без значение)
1 л прясно мляко
2 готови крема на прах - ванилия и какао (аз използвах Д-р Йоткер, без варене)
400 г кисело мляко с мюсли или 400 г заквасена сметана
захар
Отрязвате капачето на козунака с остър нож. Издълбава се вътрешността на козунака. Приготвяте двата крема според указанията на опаковката, след което ги разбърквате с издълбаната вътрешност на козунака по равно. На дъното на издълбания козунак изливате половината от какаовия крем. След какаовия крем идва ред на ваниловия, но него изливате целия. Отгоре изливате останалия какаов крем. Поставяте отрязаното капаче отгоре и заливате с Активия с мюсли или заквасена сметана с 2 с.л. захар.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари