11 Април 2012
228525
Великденски курабийки
Пухкав козунак
Великденски пиленца
Великденски козунак
Лесен козунак
Великденска пита
Торта Великден
Козуначени пиленца
Великденски яйчени пиленца
Шарен козунак
Козуначено руло
Великденска салата
Празнично агне
Великденски сладкиш
Агнешки ребърца рецепта
Великденски хляб рецепта
Великденски яйчени пиленца
твърдо сварени яйца
броколи
маслини с чушка
зелен лук или стар лук
майонеза
сол
сирене
черен пипер
Яйцата се отрязват откъм върха на зиг-заг и се изважда жълтъка. Към него се прибавят сиренето, майонезата, черния пипер и нарязания се на ситно лук. Всичко се обърква много добре. С тази смес се пълни долната част на яйцата. Отгоре се слага капачето. От маслинките се отрязват кръгчета и се слагат за очички. За човчица може да се сложи малко парченце домат. Броколите се сваряват в подсолена вода. Слагат се в подходяща чиния (те са тревичката на пиленцата) и отгоре се подреждат пиленцата.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари