15 Януари 2012
1311147
Желирана торта Шарлота
Шоколадова торта с крем Брюле
Еклерова торта Мечта
Домашна торта Зебра
Френска селска торта
Шоколадова торта без захар и без брашно
Лека шоколадова торта
Шоколадови пастички
Френска шоколадова торта
Шоколадова торта с портокали
Торта с портокали и корнфлейкс
Плодова торта с лек крем
Торта Гараш
Торта Агнеса
Бисквитена торта с орехи
Бисквитена торта с шоколад и кафе
Торта Наполеон
Желирана торта Шарлота
Необходими продукти
6 бр. яйца
2 ч.ч. захар
3 с.л. брашно
4 ванилии
40 г желатин (4 пакетчета)
1 л прясно мляко
3 с.л. какао
2 ч.ч. смлени орехи
олио за намазване
Необходими продукти
Жълтъците се разбиват с 1 ч.ч. захар, брашното, ванилиите и желатина, разтворен в 1 ч.ч. вода. Всичко това се прибавя към 1 л сварено прясно мляко и се вари като крем. Отделно се разбиват белтъците с 1 ч.ч. захар на твърда пяна и се прибавят към крема. Крема се разделя на три равни части, първата се оставя така както е, втората се оцветява с какаото а в третата се слагат смлените орехи. Слага се в намаслена кексова форма първата, втората и третата смес, оставя се в хладилника да се желира за около 3-4 часа.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари