Вкусни торти за студено време

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Френска шоколадова торта
1311133

Френска шоколадова торта

Продукти:

За блата:
250 г шоколад за готвене
130 г масло
8 белтъка
6 жълтъка
130 г захар
45 г брашно

За муса:
1000 г течна сметана
450 г шоколад за готвене

Приготвяне:
Разтопете шоколада и маслото на водна баня. Разбийте белтъците на сняг и бавно прибавете към тях захарта. Добавете жълтъците и брашното, които сте разбъркали предварително. Смесете с разтопения шоколад и маслото. Печете в подходяща форма на 180 градуса C.

Разбийте сметаната и добавете малко захар. Отделете половината, а към останалата част прибавете разтопен на водна баня шоколад. Намажете блата с кафявия мус, а отгоре украсете с бялата сметана. 

1 2 3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14 15 16 17
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft