15 Януари 2012
1311165
Желирана торта Шарлота
Шоколадова торта с крем Брюле
Еклерова торта Мечта
Домашна торта Зебра
Френска селска торта
Шоколадова торта без захар и без брашно
Лека шоколадова торта
Шоколадови пастички
Френска шоколадова торта
Шоколадова торта с портокали
Торта с портокали и корнфлейкс
Плодова торта с лек крем
Торта Гараш
Торта Агнеса
Бисквитена торта с орехи
Бисквитена торта с шоколад и кафе
Торта Наполеон
Бисквитена торта с шоколад и кафе
Бисквитена торта с шоколад и кафе
обикновени бисквити (3 пакета)
200 мл кафе
250 г течен шоколад
125 г масло
2-3 с.л. ром или коняк
1 опаковка суха сметана шоколад
1-2 с.л. захар
2 бр. банани
Бисквитена торта с шоколад Сварява се кафе от 200 мл вода, 2 с.л. кафе, 2-3 с.л. захар и 2-3 с.л. ром или коняк. Стопява се маслото и към него се добавя течния шоколад, така че да се получи хомогенна смес. Бисквитите се топят в охладеното кафе и се нареждат на дъното на тортена форма, покриват се със слой от шоколада, отгоре се нареждат тънки шайби от бананите, втори ред бисквити, после пак шоколад и се повтаря. Най-отгоре се намазва с шоколад. Поставя се за една нощ в хладилника. Украсява се с разбитата сметана.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари