Вкусни торти за студено време

вход през zajenata.bg
1311165

Торта Гараш

Продукти  Торта Гараш
За блатовете:
200 гр. смлени орехи
200 гр. захар
20 гр. брашно

За крема:
400 гр. каймак
400 гр. шоколад
200 гр. захар

За глазурата:
150 гр. шоколад
50 гр. масло

Метод на приготвяне  Торта Гараш

Продуктите за блатовете се разбиват добре. С олио се намазват три броя тавички и се поръсват с брашно. Сместа се нанася на много тънък слой. Пече се в силна фурна до зачервяване и веднага много внимателно се отлепва с нож. Оставят се да изстинат. Кремът се приготвя по следния начин. Каймакът и захарта се слагат в широк съд на котлона. След завиране се отстранява от огъня и се прибавя шоколада. Бърка се непрекъснато до стопяването на шоколада. Оставя се да изстине и се слага в хладилник за 2-3 часа. След това се изважда, разбива се с миксер и с него се намазват блатовете. Накрая тортата се глазира. Шоколадът се разтопява на водна баня, прибавя се маслото и хубаво се смесва. Нанася се върху блатовете, не много топъл. 

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft