20 Май 2012
97073
Свински ребра с боб
Печена скумрия с домати
Спанак с ориз
Запечен боб на фурна
Картофена крем супа
Котлети с лук, гъби и шунка
Яйца и сирене с лук на фурна
Лесни пролетни сарми
Тиквички кюфтета
Пиле с кашкавал
Запечен боб на фурна
500 г смилянски боб
1 глава кромид лук
3 скилидки чесън
3/4 чаши олио
4 домата
магданоз
сол
пипер на вкус
Боба се накисва от вечерта в студена вода, а на другия ден се вари на тих огън, докато омекне. След това се прецежда. Доматите се обелват от кожата и се нарязват на ситно. Лукът се нарязва на колелца, чесънът на ситно. Бобът се нарежда в тавата, отгоре се поставят нарязаните продукти, добавят се сол, пипер, олио и магданоза. Пече се във фурна около 40 минути.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари