Какво да сготвя от понеделник до петък за обяд и вечеря

вход през zajenata.bg
97054
Картофена крем супа

Картофена крем супа

5-6 картофа, 1 шепа киселец, 1/2 л прясно мляко, 1/2 пакетче краве масло, 4 филии хляб, 3-4 лъжици сметана.

 Сварете обелените картофи в малко подсолена вода. Пасирайте ги, докато са топли. Разредете пюрето с млякото и водата от картофите. Прибавете сметаната и киселеца, ситно нарязан и задушен в половината масло. В намазан с останалото масло тефлонов тиган препечете хляба. Сложете го в чинии и залейте с топлата супа. Поднесете веднага.

1 2 3 4
5
6 7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft