20 Май 2012
97054
Свински ребра с боб
Печена скумрия с домати
Спанак с ориз
Запечен боб на фурна
Картофена крем супа
Котлети с лук, гъби и шунка
Яйца и сирене с лук на фурна
Лесни пролетни сарми
Тиквички кюфтета
Пиле с кашкавал
Свински ребра с боб
1 кг пушени свински ребра
300 г шарен зрял боб
100 г домат консерва
100 мл олио
1-2 бр. сухи чушки
червен пипер, сол
девесил, джоджен, чубрица, магданоз
1 бр. морков
Боба се слага да поври 5-10 минути и се маха водата. Измива се и се налива студена вода. Добавя се олиото, червеният пипер, сухата чушка, нарязан морков на колелца. След като поуври боба се слагат пушените ребра. Към края на варенето се добавят магданоз, девесил, джоджен, чубрица, сол и домата. Така ври на слаб огън още 10-15 минути. Сервира се поръсен с листа пресен лук.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари