Какво да сготвя от понеделник до петък за обяд и вечеря

вход през zajenata.bg
97054

Свински ребра с боб

1 кг пушени свински ребра
300 г шарен зрял боб
100 г домат консерва
100 мл олио
1-2 бр. сухи чушки
червен пипер, сол
девесил, джоджен, чубрица, магданоз
1 бр. морков


Боба се слага да поври 5-10 минути и се маха водата. Измива се и се налива студена вода. Добавя се олиото, червеният пипер, сухата чушка, нарязан морков на колелца. След като поуври боба се слагат пушените ребра. Към края на варенето се добавят магданоз, девесил, джоджен, чубрица, сол и домата. Така ври на слаб огън още 10-15 минути. Сервира се поръсен с листа пресен лук.
 

1
2 3 4 5 6 7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft