20 Май 2012
97054
Свински ребра с боб
Печена скумрия с домати
Спанак с ориз
Запечен боб на фурна
Картофена крем супа
Котлети с лук, гъби и шунка
Яйца и сирене с лук на фурна
Лесни пролетни сарми
Тиквички кюфтета
Пиле с кашкавал
Тиквички кюфтета
1 кг тиквички, 4 яйца, 4-5 лъжици брашно, по една връзка ситно нарязани магданоз и копър, черен пипер, сол, олио.
Настържете тиквичките (не на най-едрото ренде), посолете и сложете в гевгир да се отцедят. Прибавете останалите продукти и разбъркайте добре. С лъжица пускайте кюфтетата (не бива да са много дебели) във врящо олио. Пържете от двете страни. Поднесете с подлучено кисело мляко или с таратор.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари