20 Май 2012
97054
Свински ребра с боб
Печена скумрия с домати
Спанак с ориз
Запечен боб на фурна
Картофена крем супа
Котлети с лук, гъби и шунка
Яйца и сирене с лук на фурна
Лесни пролетни сарми
Тиквички кюфтета
Пиле с кашкавал
Яйца и сирене с лук на фурна
зелената част от 2 връзки пресен лук, 1/2 пакетче краве масло, 200 г краве сирене, 6 яйца, 2 лъжици галета, 1/2 л прясно мляко, малко стрита мащерка.
Нарязания лук задушете в похлупена тенджера със маслото и малко вода да омекне. Свалете от огъня и оставете да изстине. Прибавете настърганото сирене, галетата и мащерката. Разбъркайте добре и изсипете в намазана с масло огнеупорна тавичка. Разбийте яйцата с миксер, прибавете млякото и залейте лука. Печете в загрята фурна. Поднесете веднага с зелена салата.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари