Какво да сготвя от понеделник до петък за обяд и вечеря

вход през zajenata.bg
97054

Пиле с кашкавал

4 пилишки бутчета, 1 чаша бяло вино, 150г кашкавал, 1/2 пакетче краве масло, 1/2 кофичка сметана, 2 жълтъка, 2 лъжици препечено брашно, сол

Сложете бутчетата в тавичка, залейте с виното и маслото и покрийте с фолио. Печете в умерена фурна. След около 40 мин извадете изпечените бутчета, а в соса от печенето прибавете брашното, кашкавала (оставете 3-4 лъжици) и сметаната, в която сте разбили жълтъците. Разбъркайте добре и залейте бутчетата. Поръсете с кашкавал и запечете още 10 мин. Поднесете със зелена салата и картофено пюре.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft