20 Май 2012
97070
Свински ребра с боб
Печена скумрия с домати
Спанак с ориз
Запечен боб на фурна
Картофена крем супа
Котлети с лук, гъби и шунка
Яйца и сирене с лук на фурна
Лесни пролетни сарми
Тиквички кюфтета
Пиле с кашкавал
Котлети с лук, гъби и шунка
600 г свинско филе, 1 глава лук, 150 г гъби, 2-3 скилидки чесън, 1 връзка магданоз, черен пипер, 4 тънки резена шунка, 1/2 пакетче краве масло, сол
Задушете ситно нарязаните лук и гъби в маслото, прибавете счукания чесън, а като се изпари напълно водата, сложете ситно нарязания магданоз и черен пипер. Нарежете филето на 4 парчета. Начукайте всяко парче с чукче, сложете го върху парче фолио (по-голямо), отгоре разтелете от плънката, покрийте с резен шунка, а върху нея сложете още 1 лъжица плънка. По същия начин направете и останалите котлети. Загънете фолиото, наредете пакетчетата в тавичка, сложете малко вода и печете в умерена фурна. Поднесете с фолиото. Подходящи гарнитури са сварен ориз и пюре от спанак.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари