27 Февруари 2012
777889
Картофено руло
Картофки по селски
Спанак с ориз и праз
Постно задушено
Постни лозови сърми
Ориз със зеленчуци
Гъби с ориз
Ориз с картофи на фурна
Ориз по Китайски
Вкусни топчета от булгур и босилек
Зрял боб по Гръцки
Пълнени чушки с боб
Зрял фасул
Зрял боб плакия
Зрял боб по Гръцки
500 г бял боб
4-5 листа мента
1 връзка магданоз
2 глави лук
2 бр. домати
2 бр. моркови
80 мл зехтин
сол, черен пипер, 2 дафинови листа
Бобът се измива и се накисва с подсолена вода за 8-10 часа. След това водата от накисването се изхвърля и се слага да ври в 1.5 л вода, заедно с дафиновите листа. Лукът, доматите, морковите и ментовите листа се нарязват на ситно. След като бобът е врял около 1 час, се добавят зехтинът, морковите, лукът и доматите и се оставя да ври бавно още 2 часа. Половин час преди края на варенето се добавят листата мента, черният пипер, солта и нарязаният на ситно магданоз.
постни ястия
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари