27 Февруари 2012
778192
Картофено руло
Картофки по селски
Спанак с ориз и праз
Постно задушено
Постни лозови сърми
Ориз със зеленчуци
Гъби с ориз
Ориз с картофи на фурна
Ориз по Китайски
Вкусни топчета от булгур и босилек
Зрял боб по Гръцки
Пълнени чушки с боб
Зрял фасул
Зрял боб плакия
Пълнени чушки с боб
500 г боб
около 12 бр. сухи чушки
2 глави лук
1 стрък праз
олио
джоджен
чубрица
дафинов лист
сол
червен пипер
Бобът се накисва една нощ предварително. Сварява се и се отцежда от водата и се намачква. Лука и праза се нарязват на ситно и се задушават с олио. Добавя се намачкания боб, подправките (джоджен, чубрица, дафинов лист, сол и черен пипер). В тенджера се загрява вода и в нея се попарват чушките за 2-3 минути. Изваждат се и се отцеждат. Пълнят се с бобената смес, но без дафиновия лист. Чушките се подреждат в тавичка, заливат се с водата от боба и се пекат в умерено загрята фурна.
постни ястия
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари