27 Февруари 2012
778192
![Постно задушено](https://i.zajenata.bg/images/1/big_bc6a6c24b4846e8122363cb9f046b39f.jpg)
Картофено руло
Картофки по селски
Спанак с ориз и праз
Постно задушено
Постни лозови сърми
Ориз със зеленчуци
Гъби с ориз
Ориз с картофи на фурна
Ориз по Китайски
Вкусни топчета от булгур и босилек
Зрял боб по Гръцки
Пълнени чушки с боб
Зрял фасул
Зрял боб плакия
Постно задушено
1 ч.ч. ориз
4 глави лук
1/3 ч.ч. олио
6 бр. сухи червени чушки
10 бр. маслини без костилки
1 с.л. сух джоджен
1/2 ч.л. сол
Лукът се нарязва на ситно и се задушава в олиото със солта и малко вода. Изсипва се измитият ориз и се пържи до прозрачност. Добавят се нарязаните на едро чушки, нарязаните маслини и джоджена. Сипват се 4 ч.ч. вода. Разбърква се и ястието се захлупва с капак. Върху него се слага влажна кърпа. Ястието ври на тих огън около 1 час, без да се отваря и бърка. Само от време на време тенджерата се разклаща.
постни ястия
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари