Рецепти за постни ястия

вход през zajenata.bg
777880

Спанак с ориз и праз

Продукти:

700-800 г спанак
1/2 ч.ч. ориз
1 глава лук
4-5 с.л. олио
черен пипер
сол

Приготвяне:

Лукът и спанакът, нарязани на дребно, се задушават 5-6 минути в олиото, след което се посоляват. Прибавя се оризът и се наливат 1 и 1/2 ч.ч. гореща вода. Ястието се вари на тих огън около 20 минути. Поръсва се с черен пипер и се поднася.

1 2
3
4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
постни ястия
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft