27 Февруари 2012
777824
Картофено руло
Картофки по селски
Спанак с ориз и праз
Постно задушено
Постни лозови сърми
Ориз със зеленчуци
Гъби с ориз
Ориз с картофи на фурна
Ориз по Китайски
Вкусни топчета от булгур и босилек
Зрял боб по Гръцки
Пълнени чушки с боб
Зрял фасул
Зрял боб плакия
Ориз със зеленчуци
250-300 г ориз
1 бр. малка тиквичка
1 глава лук
1/3 ч.ч. грах
1 бр. чушка
4-5 шушулки бамя
5-6 с.л. олио
сол, щипка чубрица
Лукът се нарязва на ситно и се задушава с олиото, добавят се зеленчуците, също нарязани предварително. Налива се малко вода и се задушават за около 5-7 минути, после се прехвърля в тава. Добавят се измития ориз и подправките (може да сложите и други по ваш вкус), долива се вода (в съотношение 1:4 ориз/вода) и се пече в умерена фурна до готовност.
постни ястия
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари