27 Февруари 2012
778192
Картофено руло
Картофки по селски
Спанак с ориз и праз
Постно задушено
Постни лозови сърми
Ориз със зеленчуци
Гъби с ориз
Ориз с картофи на фурна
Ориз по Китайски
Вкусни топчета от булгур и босилек
Зрял боб по Гръцки
Пълнени чушки с боб
Зрял фасул
Зрял боб плакия
Ориз по Китайски
2 ч.ч. ориз
зеле
морков
1/3 ч.ч. олио
1 ч.л. зеленчукова подправка
Оризът се накисва за няколко часа във вода. В тиган се загрява олиото и в него се пържи отцеденият накиснат ориз. Към него се прибавят шепа накълцано зеле, малко настърган морков и зеленчуковата подправка. Пържи се, докато видимо оризът е запържен (отделя се на зрънца и се зачервява в краищата) с непрекъснато бъркане около 5 минути. Когато оризът се е запържил, се добавят 2 ч.ч. вода и се разбърква. Така се оставя да попие водата на слаб огън, като от време на време се разбърква.
Може да се добавят кълнове, гъби, яйца и др.
постни ястия
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари