20 Май 2012
97062
Свински ребра с боб
Печена скумрия с домати
Спанак с ориз
Запечен боб на фурна
Картофена крем супа
Котлети с лук, гъби и шунка
Яйца и сирене с лук на фурна
Лесни пролетни сарми
Тиквички кюфтета
Пиле с кашкавал
Картофена крем супа
5-6 картофа, 1 шепа киселец, 1/2 л прясно мляко, 1/2 пакетче краве масло, 4 филии хляб, 3-4 лъжици сметана.
Сварете обелените картофи в малко подсолена вода. Пасирайте ги, докато са топли. Разредете пюрето с млякото и водата от картофите. Прибавете сметаната и киселеца, ситно нарязан и задушен в половината масло. В намазан с останалото масло тефлонов тиган препечете хляба. Сложете го в чинии и залейте с топлата супа. Поднесете веднага.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари