Ястия от гръцката кухня

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Майонеза с бадеми по гръцки
111975

Майонеза с бадеми по гръцки

2 жълтъка
120 г смлени бадеми
60 г галета
6 скилидки чесън
150 г зехтин
1 лъжица лимонов сок
2 лъжички ситно нарязан магданоз
черен пипер
сол

 Счукваме чесъна в хаван, прибавяме жълтъците, бадемите, галетата, черен пипер, сол и бъркаме до получаване на каша, след това прибавяме на капки зехтина. Накрая поставяме лимоновия сок и магданоза. Поднасяме към студена риба, студено месо, студени варени зеленчуци и варени, необелени картофи. Можем да начукаме чесъна с кръгъл нож, да прибавим жълтъците, галетата, ситно настърганите бадеми, черен пипер, сол и на капки зехтина.

1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft