19 Юни 2012
111970
Гръцка баклава
Панирани пълнени маслини по гръцки
Печена риба със зеленчуци
Фасул по гръцки
Чушки и патладжани по гръцки
Майонеза с бадеми по гръцки
Гръцки кюфтенца
Гръцки картофени кюфтета
Грах с домати по гръцки
Пиле с лимон по гръцки
Агнешки кебап по гръцки
Грах с домати по гръцки
300 г грах
150 г лук
2 домата
2 стръка магданоз
2 скилидки чесън
черен пипер
сол
Накисваме в студена вода почистения и изплакнат грах и го оставяме цяла нощ. Варим в същата вода почти до омекване. Прибавяме попарените, обелени и нарязани на четвъртинки домати, черен пипер, нарязания магданоз, нарязания на парченца лук, счукания чесън и задушаваме до омекване. Готовото ястие трябва да остане на масло, посоляваме, докато е топло, и поднасяме.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари