19 Юни 2012
111959
Гръцка баклава
Панирани пълнени маслини по гръцки
Печена риба със зеленчуци
Фасул по гръцки
Чушки и патладжани по гръцки
Майонеза с бадеми по гръцки
Гръцки кюфтенца
Гръцки картофени кюфтета
Грах с домати по гръцки
Пиле с лимон по гръцки
Агнешки кебап по гръцки
Фасул по гръцки
300 г зрял фасул
12 големи глави лук
10 лъжици олио
1 л вода
червен пипер
сол
черен пипер
Сваряваме един ден предварително почистения, изплакнат и накиснат във вода фасул до омекване във водата, в която е бил накиснат, след което прецеждаме. Изпържваме в олио нарязания на парченца лук до пожълтяване, прибавяме черен пипер, сол и червен пипер. Поставяме е намазана с олио тава ред фасул, ред лук и най-отгоре пак фасул. Поръсваме с олио, прибавяме бульон от фасула н запичаме в умерена фурна (около 20 минути). Поднасяме в съда, в който е готвено ястието.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари