19 Юни 2012
111970
Гръцка баклава
Панирани пълнени маслини по гръцки
Печена риба със зеленчуци
Фасул по гръцки
Чушки и патладжани по гръцки
Майонеза с бадеми по гръцки
Гръцки кюфтенца
Гръцки картофени кюфтета
Грах с домати по гръцки
Пиле с лимон по гръцки
Агнешки кебап по гръцки
Майонеза с бадеми по гръцки
2 жълтъка
120 г смлени бадеми
60 г галета
6 скилидки чесън
150 г зехтин
1 лъжица лимонов сок
2 лъжички ситно нарязан магданоз
черен пипер
сол
Счукваме чесъна в хаван, прибавяме жълтъците, бадемите, галетата, черен пипер, сол и бъркаме до получаване на каша, след това прибавяме на капки зехтина. Накрая поставяме лимоновия сок и магданоза. Поднасяме към студена риба, студено месо, студени варени зеленчуци и варени, необелени картофи. Можем да начукаме чесъна с кръгъл нож, да прибавим жълтъците, галетата, ситно настърганите бадеми, черен пипер, сол и на капки зехтина.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари