19 Юни 2012
111959
Гръцка баклава
Панирани пълнени маслини по гръцки
Печена риба със зеленчуци
Фасул по гръцки
Чушки и патладжани по гръцки
Майонеза с бадеми по гръцки
Гръцки кюфтенца
Гръцки картофени кюфтета
Грах с домати по гръцки
Пиле с лимон по гръцки
Агнешки кебап по гръцки
Печена риба със зеленчуци
4 малки риби
250 г лук
250 г домати
2 скилидки чесън
черен пипер
маслини
зехтин
2 лъжици бяло вино
черен пипер
сол
Почистваме рибите, но оставяме главите и опашките. Поръсваме със сол отвътре и отвън и поставяме в огнеупорен съд, намазан с олио. Изпържваме ситно нарязания лук в олио до пожълтяване, прибавяме попарените, обелени и нарязани на четвъртинки домати, счукания чесън, черен пипер, сол, заливаме с виното, задушаваме 5 минути и заливаме рибите. Печем в умерена фурна 20-25 минути. Пет минути преди края прибавяме маслините, на които сме извадили костилките.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари