19 Юни 2012
111959
Гръцка баклава
Панирани пълнени маслини по гръцки
Печена риба със зеленчуци
Фасул по гръцки
Чушки и патладжани по гръцки
Майонеза с бадеми по гръцки
Гръцки кюфтенца
Гръцки картофени кюфтета
Грах с домати по гръцки
Пиле с лимон по гръцки
Агнешки кебап по гръцки
Гръцки картофени кюфтета
500 г сварени и обелени картофи
2 стръка пресен лук
2 големи домата
60 г брашно
черен пипер
сол
15 г масло
олио за пържене
Настъргваме картофите на ситно ренде, прибавяме ситно нарязания лук, обелените и ситно нарязани домати, брашното, стопеното масло, черен пипер, сол и правим тесто. Разточваме на кора дебела 1,5 мм, изрязваме колелца с диаметър 7 см и пържим до зачервяване в сгорещено олио. Кюфтетата трябва да бъдат хрупкави на повърхността и меки отвътре.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари