19 Юни 2012
111970
Гръцка баклава
Панирани пълнени маслини по гръцки
Печена риба със зеленчуци
Фасул по гръцки
Чушки и патладжани по гръцки
Майонеза с бадеми по гръцки
Гръцки кюфтенца
Гръцки картофени кюфтета
Грах с домати по гръцки
Пиле с лимон по гръцки
Агнешки кебап по гръцки
Чушки и патладжани по гръцки
3 чушки
250 г патладжани
1 скилидка чесън
100 г кисело мляко
2 лъжици олио
сок от половин лимон
черен пипер
сол
Изплакваме чушките и патладжаните, изпичаме ги с олио в гореща фурна, като от време на време ги обръщаме. Обелваме, смиламе, смесваме с киселото мляко, счукания чесън, олиото, лимоновия сок, сол, черен пипер, наливаме 150 г вряла вода, разбъркваме добре и охлаждаме. Поднасяме ястието студено.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари