19 Юни 2012
111975
Гръцка баклава
Панирани пълнени маслини по гръцки
Печена риба със зеленчуци
Фасул по гръцки
Чушки и патладжани по гръцки
Майонеза с бадеми по гръцки
Гръцки кюфтенца
Гръцки картофени кюфтета
Грах с домати по гръцки
Пиле с лимон по гръцки
Агнешки кебап по гръцки
Панирани пълнени маслини по гръцки
250 г едри зелени маслини без костилки, 1 средна глава червен лук, нарязана на ситно, 1 склидка чесън, смачкана, 2 тънки резена шунка, нарязана на ситно, 4 супени лъжици ситно нарязан магданоз, щипка черен пипер, 2 супени лъжици зехтин; За панировката - 1/2 чаена чаша брашно, 1 голямо яйце, разбито, галета, зехтин (олио) за пържене.
Сложете лука, чесъна, шунката, зехтина и черния пипер в кухенски процесор и пасирайте до гладко пюре. С помощта на щприц напълнете вътрешността на маслините със сместта.
Загрейте зехтина(олиото) в тиган на умерена температура. Оваляйте маслините първо в брашното, след това в разбито яйце и накрая в галетата. Пържете до златисто. Извадете и поставете върху хартиена салфета и сервирайте.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари