Ястия от гръцката кухня

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Панирани пълнени маслини по гръцки
111975

Панирани пълнени маслини по гръцки

250 г едри зелени маслини без костилки, 1 средна глава червен лук, нарязана на ситно, 1 склидка чесън, смачкана, 2 тънки резена шунка, нарязана на ситно, 4 супени лъжици ситно нарязан магданоз, щипка черен пипер, 2 супени лъжици зехтин; За панировката - 1/2 чаена чаша брашно, 1 голямо яйце, разбито, галета, зехтин (олио) за пържене.

 Сложете лука, чесъна, шунката, зехтина и черния пипер в кухенски процесор и пасирайте до гладко пюре. С помощта на щприц напълнете вътрешността на маслините със сместта.
Загрейте зехтина(олиото) в тиган на умерена температура. Оваляйте маслините първо в брашното, след това в разбито яйце и накрая в галетата. Пържете до златисто. Извадете и поставете върху хартиена салфета и сервирайте.

1
2
3 4 5 6 7 8 9 10 11
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft