Вкусни рецепти с патладжани

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Патладжани с кайма и кашкавал
173647

Патладжани с кайма и кашкавал

1 бр. патладжан
1 глава лук
100 г кайма
50 г кашкавал
подправки по избор
копър, чесън, магданоз

Патладжана се разрязва на две половинки, осолява се и се оставя да престои 15 минути. С нож и лъжица се издълбават половинките. Оформените половинки се слагат в леко подсолена вряща вода, хубаво да омекне. Издълбаната част се запържва с лука и каймата, заедно с подправките, копъра, чесъна, магданоза. С тази смес се пълни патладжана и се запича до готовност. Накрая се добавя кашкавала и отново се запича.

1 2 3 4
5
6 7 8 9 10
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft