Патладжани с кайма и доматен сос
Задушени патладжани
Лодки от патладжани
Печени патладжани на фурна
Патладжани с пармезан
Патладжани с кайма и кашкавал
Кюфтета с кайма и патладжани
Вкусни патладжанени рулца със сирена
Хрупкав патладжан
Мусака с патладжани
Хрупкав патладжан
Хрупкав патладжан
Необходими продукти
2 бр. големи патладжани
150 г кашкавал
3 бр. яйца
100 г галета
сол, черен пипер
мазнина за пържене
магданоз
Начин на приготвяне
Патладжаните се нарязват на кръгчета, посоляват се и им се изцежда горчивата вода. След това се подсушават, потапят се в разбитите яйца и се овалват в галета. Пържат се до златисто. Готовите патладжани се нареждат ветрилообразно в тавичка, поръсват се обилно с кашкавал и се овкусяват с черен пипер. Запичат се до златисто във фурната на 200 С. Украсяват се с магданоз и се сервират със сос по избор.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари