Патладжани с кайма и доматен сос
Задушени патладжани
Лодки от патладжани
Печени патладжани на фурна
Патладжани с пармезан
Патладжани с кайма и кашкавал
Кюфтета с кайма и патладжани
Вкусни патладжанени рулца със сирена
Хрупкав патладжан
Мусака с патладжани
Патладжани с кайма и кашкавал
1 бр. патладжан
1 глава лук
100 г кайма
50 г кашкавал
подправки по избор
копър, чесън, магданоз
Патладжана се разрязва на две половинки, осолява се и се оставя да престои 15 минути. С нож и лъжица се издълбават половинките. Оформените половинки се слагат в леко подсолена вряща вода, хубаво да омекне. Издълбаната част се запържва с лука и каймата, заедно с подправките, копъра, чесъна, магданоза. С тази смес се пълни патладжана и се запича до готовност. Накрая се добавя кашкавала и отново се запича.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари