Ястия от гръцката кухня

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Печена риба със зеленчуци
111985

Печена риба със зеленчуци

4 малки риби
250 г лук
250 г домати
2 скилидки чесън
черен пипер
маслини
зехтин
2 лъжици бяло вино
черен пипер
сол

 Почистваме рибите, но оставяме главите и опашките. Поръсваме със сол отвътре и отвън и поставяме в огнеупорен съд, намазан с олио. Изпържваме ситно нарязания лук в олио до пожълтяване, прибавяме попарените, обелени и нарязани на четвъртинки домати, счукания чесън, черен пипер, сол, заливаме с виното, задушаваме 5 минути и заливаме рибите. Печем в умерена фурна 20-25 минути. Пет минути преди края прибавяме маслините, на които сме извадили костилките.

1 2
3
4 5 6 7 8 9 10 11
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft