Вкусни ястия от Мексиканската кухня

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Пилешко фламбе с портокалов сок
333296

Пилешко фламбе с портокалов сок

45 г масло, 1 л зехтин, 4 почистени обезкостени пилешки гърди, сол, чер пипер, 50 г коняк, няколко скилидки чесън, лют сос, 2/3 кутия натурален сок от портокал 100%-ов, препечени ядки, филийки портокал.
 В голям тиган смесете и загрейте на среден огън маслото и олиото.
Задушете пилешките гърди нарязани на лентички докато се зачервят.
Подправете със сол и пипер.
Добавете коняка в тигана и внимателно фламбирайте пилешкото.
След като пламъците угаснат, добавете чесъна и лютия сос.
Плавно налейте портокаловия сок. Намалете огъня.
Оставете месото да се задушава 20 минути докато се сготви и стане крехко.
Извадете пилешките гърди от тигана и поставете в чинията за сервиране. Залейте със соса. Гарнирайте с ядките и портокаловите резенчета. 

1 2 3 4 5 6 7 8
9
10 11 12
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft